Chat with us, powered by LiveChat

Lumen D1S xenonpære

Rating:
98 % of 100
  • 1 stk pære
  • Flere fargevalg
  • Kvalitetspære
Fra 479,20 kr

Eks. mva

På lager
6000k er kaldhvit og anbefales. 4300k er også bra, men litt varmere lys. Les mer i vår kelvin guide nedenfor.
Varenummer
12379-H

Daglig

levering

Fri frakt

over 14 000 kr

Skriv en produktanmeldelse

Din rangering

Teknisk informasjon

Lumen D1S xenonpære

Original kvalitet og perfekt passform

Har du en ødelagt D1S xenonpære, eller syntes at xenonpærene ikke lyser like godt som før? Xenonpærer blir svakere over tid. Ved å bytte ut gamle xenonpærer med nye gode pære vil du få merkbart bedre lys med et enkelt pæreskifte. Lumen D1S er en kvalitetspære på lik linje med markedslederne. Pæren leveres også i forskjellige kelvin fargenyanser, slik at du får fargen som passer bilen din.

Enkelt å bytte selv 

Xenonpærer blir svakere over tid. Selv om xenonpærer ikke er ødelagt, er det derfor anbefalt å bytte disse regelmessig for å opprettholde det gode lyse xenon faktisk gir. Når du syntes pærene ikke gir det lyset du forventer, så kan det være lurt å bytte til nye gode pærer. Xenonpærer er svært enkelt å bytte selv, husk bare å koble fra strømmen når du gjør dette og ikke ta direkte på glasset. Vi anbefaler å bytte pærene parvis, slik at man unngår fargeforskjell og ulik lysstyrke mellom pærene.

Hva følger med i pakken?

Med i pakken får du 1 stk Lumen D1S xenonpære.

Lumen Systems logo

Lumen står for god kvalitet og ekstremt mye lys for pengene. Med et Lumen-produkt, enten det er i bilen, båten eller traktoren, er du godt sikret og kan være trygg på at du har et lysprodukt som vil være med deg når du trenger det. I Lumen-sortimentet finner du et hav av spennende og lysende produkter til alle mulige tenkelige behov. Produktene leveres med gode garantivilkår, der flere produkter har opp til 5 års garanti.

Ta bare en titt her

Kelvinguide

Lys av

3000 K

4300 K

6000 K

8000 K

10000 K

Fin bil, men her mangler det noen lys. Trykk på menyen over for å prøve de forskjellige kelvin-fargene på bilen og se forskjellen.

Ekstralys.no – Kundeanmeldelser